Eslàlom FIS al Pas de la Casa amb Àxel Esteve i Íria Medina tercers i millora de punts de tots els corredors andorrans

Profitosa primera jornada de curses a Grandvalira-Pas de la Casa amb la celebració aquesta setmana de les carreras al Principat que han arrencat amb l’eslàlom FIS masculí i femení i que continuaran els pròxims dies amb els Campionats d’Andorra d’eslàlom, gegant i supergegant. Avui, a l’eslàlom FIS que obria la competició, Àxel Esteve i Íria Medina han estat tercers i han millorat punts, com ho han fet els altres sis andorrans que han finalitzat la cursa: Àlex Rius, Xavi Cornella, Àlvar Calvó, Eric Ebri, Pirmin Estruga i Pere Cornella.

Medina, tercera i lleu rebaixa

Íria Medina ha assolit la tercera posició de la cursa femenina amb +0.07 respecte a les dues corredores que han marcat el millor temps, l’espanyola Arrieta Rodríguez i la francesa Zoe Douat, que han tancat el crono en idèntic 1.35.79. L’esquiadora andorrana, amb aquesta tercera plaça, ha marcat 51.53 punts FIS, quan tenia 51.76 en l’última llista de la FIS. No han acabat la cursa les andorranes Carla Mijares, Jèssica Núñez, Jordina Caminal i també Clàudia Garcia.

Esteve, tercer i millora, com la resta de l’equip a meta

A l’eslàlom FIS masculí d’avui s’ha imposat l’italià Fabio Allasina amb 1.36.55, amb l’espanyol Alejandro Puente segon amb +0.02 i amb Àxel Esteve tercer amb +0.36. A més, l’andorrà ha millorat punts FIS, ja que ha marcat 25.72, quan tenia 26.80. En la mateixa bona línia s’ha mogut Àlex Rius, que ha estat quart amb +0.85 i també amb rebaixa de punts: 29.43, quan tenia 29.73.

Dintre del top10 ha finalitzat també Xavi Cornella, que ha sigut 7è a 1.96 i amb 37.82 punts, millorant els 40.07 de l’actualitat a l’última llista de la FIS.

Els EEBE també milloren punts

També han baixat punts els corredors de l’EEBE Àlvar Calvó, 16è amb +5.12 i 61.71 punts (tenia 73.60); Eric Ebri, 21è amb +6.42 i 71.54 punts (tenia 93.50); Pirmin Estruga, 22è amb +6.43 i 71.62 punts (tenia 87.16); i Pere Cornella, 23è amb +6.60 i 72.90 (tenia 79.61).

No han acabat la segona mànega Nicolas Piccino i Adrià Prats, mentre que a la primera han quedat fora de cursa Enzo Fuentes, Ferran Torres, Lluís Torres, Cerni Gil i els també andorrans Marcel Bartumeu i Pol Robert.

Demà, eslàlom dels Nacionals

El calendari al Pas de la Casa continua dimecres amb la cursa d’eslàlom corresponent als Campionats Nacionals d’Andorra. El següent dia, dijous 7, es disputarà el gegant d’aquests Nacionals, mentre que el divendres 8 serà el torn del supergegant que es va haver de suspendre els dies posteriors a la celebració de les Finals de la Copa d’Europa degut al mal temps.

Foto: FAE.

 

Deixa un comentari

Previous post Raul Ferré competirà a França
Next post Torna la Cursa Popular Illa Carlemany

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint