Estada curta del Morabanc Andorra al Pas de la Casa

El Morabanc Andorra de bàsquet ha escollit de nou les instal·lacions esportives del Pas de la Casa per realitzar part de la pretemporada d’enguany. Des d’ahir dilluns i fins demà dimecres els jugadors del MoraBanc allotjats al Pas de la Casa utilitzaran les instal·lacions del Centre Esportiu on avui han estat rebuts per part del Conseller de Joventut i Esports del Comú d’Encamp, Xavier Fernàndez.

Xavier Fernàndez ha agraït al President del  Club Gorka Aixàs que hagin confiat de nou amb les instal·lacions de la parròquia per preparar la temporada i ha recordat que “treballem per consolidar la parròquia com una destinació de turisme esportiu i els acords de col·laboració amb entitats esportives d’elit com el Mora Banc Andorra sumen molt positivament”, el Conseller ha explicat que es preveu la signatura del conveni de col·laboració en les properes setmanes amb les mateixes condicions econòmiques que l’any anterior però adaptant les accions promocionals a la nova situació per la COVID-19.

Per la seva part Gorka Aixàs, President del Mora Banc  ha agraït al Comú d’Encamp el tracte rebut i que una vegada més hagin pogut realitzar la pretemporada al Pas de la Casa, “un lloc privilegiat per a qualsevol equip professional i que és una sort poder entrenar amb alçada i més fer-ho a casa nostra”. El president del Club ha desitjat que es pugui repetir per a les properes temporades, i que a més a més els pugui anar igual de bé com va anar la temporada anterior.

El Club ha fet entrega d’una samarreta signada i el Comú d’Encamp d’una pilota commemorativa com a Vila Europea de l’esport 2020.

El Mora Banc jugarà el segon Trofeu Vila d’Encamp, el partit amistós amb el Barça demà dimecres a les 19 h de la tarda, a porta tancada per motius de seguretat sanitària per la COVID-19, però amb la retransmissió en directe per Andorra Televisió i Barça TV, així com les corresponents plataformes d’internet.  

Deixa un comentari

Previous post Satisfacció de Montellà pel Silver Car
Next post Marc Rebés renova amb el FC Santa Coloma

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint