Esteve acaba 25è dimecres i segueix 18è en el Tour de Ski

Aquest dimecres s’ha disputat la cinquena etapa del Tour de Ski, última a l’estació italana de Toblach, amb els 15km persecució. Irineu Esteve ha finalitzat en la 25a posició, en la 31ª plaça de l’acumulat dels dos dies (sumant el temps perdut ahir) i aconsegueix mantenir el 18è lloc a la general.

Aquesta jornada havia de servir per minimitzar problemes després del resultat cronometrat del dia anterior en què Irineu Esteve va perdre una mica de temps. En els 15km persecució, se sortia amb l’acumulat del temps del dia anterior, amb la qual cosa, com ja va dir ahir el tècnic, Joan Erola, estar en les posicions capdavanteres anava a ser una missió complicada. Amb tot, Esteve ha aconseguit el 25è temps de cursa -aquesta és la posició que marca punts en Copa del Món- amb 36.07, mentre que en l’acumulat dels dos dies de competició a Toblach ha estat el 31è, amb un crono de 37.57,8, a 3.24,9 del vencedor, el ruis Alexander Bolshunov (34.32). Amb aquest resultat, el fondista andorrà es manté en la 18ª posició en la general. El líder és Bolshunov, amb 2.15.51, mentre que Esteve es troba a 5.46.

Classificació general.

Ara toca desplaçar-se a Val di Fiemme, on es disputaran les tres darreres curses del Tour de Ski 2021.