Esteve i Vila s’acosten als punts de la Copa del Món

Aquest diumenge s’ha disputat la Copa del Món de Davos (Suïssa), sobre 15km skating per als homes i 10 per a les dones. Irineu Esteve ha acabat 37è a només 13 segons dels punts, i ha constatat la seva millora de rendiment; Carola Vila ha finalitzat 45ª, a 30 segons dels punts, després d’una gran carrera.

A la cursa masculina dels 15km patinadors, Esteve, que sortia amb el dorsal 25, ha finalitzat en la 37ª posició i a només 13 segons de la zona de punts. Esteve, que ha marcat un temps de 34.28,0, ha fet una cursa de menys a més després que es quedés a la part de darrera (en el km 5 era el 60è). A partir del quilòmetre set, l’andorrà ha començar a rodar a un ritme molt fort, que li ha permès anar recuperant posicions, fins que ha arribat a la meta en la 37ª posició. El guanyador ha estat el noruec Simen Hegstad Kruegen, amb 32.20,4.

Aquest era un circuit en què Esteve no es desenvolupava massa bé, si es fa una mirada a les anteriors curses. L’andorrà, però, avui ha fet un pas endavant en la seva recuperació i ha mostrat un estat de forma molt millor al del principi de temporada, la qual cosa li ha permès estar en l’objectiu que havia marcat el cos tècnic, que esperava que, en aquesta prova de Suïssa, ja estigués ben a prop de la zona de punts, com ha estat finalment.

Ara Esteve prepararà a casa el Tour de Ski, on espera arribar a un alt nivell de forma.

Per la seva part, Carola Vila ha finalitzat 45ª sortint amb el dorsal 74 i quedant-se a uns 30 segons del tall que dona accés als punts de la Copa del Món. La fondista andorrana ha fet una cursa molt seriosa, mostrant un molt bon rendiment. En meta ha marcat un temps de 25.33,6, a 1.53,5 de la guanyadora, la noruega Thenese Johaug (23.40,1), i a 31 segons de la 30ª, que tanca la zona de punts, que avui ha estat la suïssa Nadine Faehndrich, amb 25.02,8.

 

Ireneu Esteve en els 15km de la Copa del Món de Davos. Foto: Modica/NordicFocus.

Deixa un comentari

Previous post L’ENFAF de preferent cau davant el líder 0-3 a l’inici de la segona volta
Next post El Morabanc Andorra cau a Lugo 83-74