Esteve tanca els Mundials amb una 14a plaça als 50km mass start en clàssic

Els Campionats del Món d’esquí de fons de Planica (Eslovènia) han arribat al seu final amb la cursa de 50k mass start en clàssic i la 14ª posició d’Irineu Esteve, que tanca uns Mundials espectacular amb tres top15 després de la 12ª posició a l’skiathlon i la 7ª als 15km individuals.

Esteve ha finalitzat avui la carrera de 50km amb 2h.04.07,9, a 2.37,7 del guanyador, que ha estat el noruec Paal Golberg. Novament, avui ha estat un dia dominat pels noruecs, finlandesos i suecs.

La cursa ha començat compacta però a poc a poc un grup de 34 unitats ha obert un espai deixant al darrere els primers corredors. Al grup capdavanter hi era Irineu Esteve, que fins i tot se situava entre les primeres places en els primers quilòmetres de la cursa.

Mica en mica el grup selecte anava reduint-se, fins quedar-se una desena de fondistes. Esteve es despenjava del ritme alt de cap de carrera però sempre es mantenia entre els 20 primers. Finalment, a la part final ha tornat a rendir a un bon nivell i ha acabat en la 14ª posició.

Esteve tanca el Campionat del Món de Planica amb la 12ª posició a l’skiathlon, la 7ª als 15km individuals i la 14ª d’avui als 50km. Un rendiment extraordinari per a uns Mundials de deu per a l’esquiador andorrà.

Foto: Modica/NordicFocus.

Deixa un comentari

Previous post El Valls del Nord guanya al AEC Reus i està a tocar de la lliga
Next post Calendari exigent per Albert Llovera en la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup 2023

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint