Estévez aconsegueix el 8è lloc a Gargellen (Àustria)

Gargellen, a Àustria, acull la Copa d’Europa de boardercross. Aquest dissabte s’ha disputat la primera cita amb Maeva Estevez en vuitena posició. L’andorrana es manté segona a la general de la competició.

L’andorrana no ha pogut aconseguir una bona qualificació, en no ser ràpida, i ha marcat el 8è temps. En quarts de final s’ha trobat molt millor i ha acabat segona. En semifinals, amb un mal dorsal per haver fet una qualificació no massa bona, li ha passat factura ja que havia de sortir molt bé per poder tornar a la bona línia el més aviat possible. Estevez no ha sortit malament però no ha pogut ocupar aquesta línia bona. Anava quarta des del primer peralt fins al tercer, anant les quatre corredores en paquet, juntes, i ha intentat agafar riscos però no ha acabat de funcionar. Finalment s’ha saltat una porta i ha estat desqualificada, però entrava en la petita final.

A la petita final, no ha sortit bé, ha fet errades i anava quarta. Quan ha intentat avançar a una rider, l’han tancat, s’han creuat les tables, no ha anat a terra però s’ha quedat sense opcions. Finalment, ha arribat quarta, el que suposava la 8ª posició final de la competició.

Segueix segona a la general

Amb el resultat d’avui, Estevez es manté segona a la general, amb 412 punts. Líder continua la francesa Margaux Herpin, amb 579, mentre que la italiana Caterina Carpano és tercera, amb 392.

 

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra HC redebuta a la pista del Ploms
Next post Sant Ermengol acull la fase 3 del Trofeu FAN