Estrena del equip ACA BTT TEAM

El equip de competició de l’Associació Ciclista Andorra ha iniciat el curs competitiu 2021 a Banyoles, disputant la Copa Catalana Internacional.

Banyoles es una de les proves mes importants del calendari nacional, tenint una forta presència internacional i donant el tret de sortida al calendari de proves de moltes de les principals figures d’aquest esport.

L’ equip que te com a principal calendari competitiu aquest circuit de proves de XCO, sense descartar altres possibles competicions que puguin encaixar amb el calendari i pressupost en centra en les competicions de XCO.

En la vessant competitiva, els corredors es van trobar amb un circuit ja “clàssic” d’aquesta prova que sense ser excessivament tècnic va posar a prova a tots els participants, sent un circuit exigent en la vessant física. Els corredors havien de fer un primer “Start loop” i fer 3 voltes a un circuit de casi 7 km. En la línea de sortida 118 corredors a punt per donar-ho tot.

L’equip va tenir una molt bona actuació, destacant el 11º lloc aconseguit per Adrià Regada i el top-30 de Roger Turné, actuació que fan que es posicionin en una bona posició en la classificació general. Es de destacar també els resultats de Cesar Da Cunha, 66º, i la posició 93º i 94º de Jan Saludes i Bernat Sasplugas del total de 103 corredors que van acabar.

La propera parada del ACA BTT TEAM serà a Corró d’Amunt, una prova en format contrarellotge, que es disputarà el proper cap de setmana.