“Eudal: Cal millorar en el llançament”

El segon entrenador del Morabanc Andorra, David Eudal ha reconegut aquest divendres, a la prèvia del partit davant l’Herbalife Gran Canària que en el partit del debut contra el València “no vam estar gaire encertats en el llançament” i reflexiona que una millora en aquest aspecte afegida a una de continuïtat en la millora de les sensacions del joc, pot portar per bon camí a l’equip en aquest segon partit de la Fase Final de l’ACB que jugaran dissabte a les 18:30.

L’ajudant d’Ibón Navarro a la banqueta ha analitzat al rival de dissabte dient que “és un equip molt físic”. Tot i això, reconeix que “si continuem millorant les bones sensacions que vam tenir en trams del partit contra el València i les podem allargar en el temps, crec que podríem tenir opcions de victòria fins al final”.

Una de les novetats del partit contra el València Bàsket va ser el debut de Tunde. Eudal va reconèixer que “el primer cop que va entrar va notar una mica el que és la pressió i jugar a aquest nivell, però després en altres entrades va ser diferent i va aportar tot el que esperem d’ell i ara ja passat el primer partit, segur que estarà més lleuger i ens seguirà ajudant”.

Pel que fa al rival de dissabte, Eudal reconeix que “tot i que fa temps que vam jugar contra ells en l’espai temps, segur que ells mantindran algunes opcions del joc que els hi va permetre aturar-nos”. En aquesta referència, l’ajudant de Navarro i seleccionador nacional andorrà va afegir que “el que hem de fer és tenir les opcions per contrarestar el que ells ens facin”.

El segon partit de la Fase Final de l’ACB del Morabanc Andorrà serà dissabte a les 18:30 i el rival, l’Herbalife Gran Canària.

Aquí teniu les imatges cedides pel Morabanc Andorra de la compareixença pública de David Eudal i Tyson Pérez.

Deixa un comentari

Previous post Pal-Arinsal tanca el Bike Friday en 2 hores i mitja
Next post Tots a fase 3 !!

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint