Excelents resultats de l’equip nacional de la FAM a Val Louron

Des de dijous i fins aquest diumenge, cinc corredors de la FAM de curses de muntanya han competit en la tercera i darrera prova de les Youth World Cup a Val Louron, França. Els atletes participants han estat Lea Ancion, Oriol Olm i Marc Casanovas en U20 i Miquel Naudi amb Max Palmitjavila en U18.

Dijous, la competició va arrencar amb la Vertical Race. La falta de neu a l’estació francesa va obligar a l’organització i a la ISMF a modificar els recorreguts de les tres curses previstes, per tal que poguessin dur-se a terme. En U20, la millor atleta va ser Lea Ancion, aconseguint la 7a posició. Marc Casanovas va acabar en 20a posició en la mateixa categoria i Oriol Olm, va haver d’abandonar perquè va trencar la seva bota. En U18, Max Palmitjavila va aconseguir un TOP10 en U18 i Miquel Naudi va finalitzar en 22a plaça.

Dissabte, va ser el torn de la Individual Race. Amb un circuit 100% per pista i unes condicions de neu adverses, el millor resultat de la jornada el aconseguir Oriol Olm amb una quarta posició amb un temps final de 28’45”, a només tres segons del podi. Amb aquest resultat, Olm va adjudicar-se la tercera plaça overall en la Individual Race. Marc Casanovas va completar la cursa en 28a plaça i un crono de 32’38”.

En la mateixa categoria femenina, Lea Ancion continua fent bons resultats, finalitzant la Individual Race en quarta posició amb un temps de 35’36”, a un minut i sis segons del tercer calaix del podi. En U18 masculí, Max Palmitjavila va completar la prova en 9a plaça i un temps de 30’58”. Finalment, Miquel Naudi va acabar aquesta segona prova dins la Youth World Cup en 30a plaça i un temps de 34’10”.

Diumenge va ser el torn de la Sprint Race. En U18, Max Palmitjavila va aconseguir pujar al tercer calaix del podi després d’uns classificatoris molt exigents. Miquel Naudi, en la mateixa categoria, va assolir la 4a posició. En la categoria U20, medalla de bronze per a Oriol Olm, que finalitza la temporada dins les Youth World Cup en la tercera posició general en la categoria Sprint. Lea Ancion va completar les diferents voltes al circuit, passant a la final i finalitzant en cinquena posició. Marc Casanovas no va poder passar dels primers classificatoris.

Foto: FAM.

Deixa un comentari

Previous post Irineu Esteve acaba 46è als 20km clàssic de la Copa del Món de Lahti
Next post Segons posició de Laia Taulats a la Copa d’Espanya d’escalada de velocitat