Èxit de la segona trobada de minihandbol d’Andorra

La Federació Andorrana d’Handbol ha celebrat amb gran èxit la 2a trobada de minihandbol, una jornada plena d’activitat esportiva i diversió per als joves jugadors.

L’esdeveniment va tenir lloc al Pavelló Germans Riba d’Ordino i va comptar amb la participació d’una trentena de jugadors entre els 5 i els 12 anys, que van gaudir d’un total de 10 partits emocionants.

L’escola d’handbol d’Ordino, “Handball School”, va donar suport a la jornada, el president de la Federació Andorrana, va concloure amb l’entrega de medalles a tots els jugadors i durant la tarda es va celebrar un berenar a càrrec de la mateixa escola. Els joves esportistes van demostrar les seves habilitats i el seu amor per l’handbol en un ambient amistós i de germanor.

Els participants van venir de totes les parroquies del país, i de tots els clubs esportius d’handbol del país, l’Handbol Club Serradells, l’Handbol Concòrdia i l’Handbol Engolasters, esperem comptar amb la seva presencia a la propera edició de la trobada de minihandbol tindrà lloc el 23 d’abril al Pavelló Prat Gran d’Escaldes- Engordany, on es reuniran novament els joves talents de l’handbol andorrà per a una altra jornada d’activitat esportiva i diversió.

Aquesta iniciativa de la Federació Andorrana d’Handbol és una oportunitat per a promoure l’esport i la vida saludable entre els joves, i continuar fomentant el desenvolupament de l’handbol a Andorra.

Deixa un comentari

Previous post L’equip de +14 anys del CA Serradells entren a la Final A al Trofeu Federal
Next post Quatre medalles d’or per Andorra a la Copa Govern de judo