Èxit del parelles de Pitch & Putt d’Andorra 2020

El passat diumenge 14 de juny, s’ha celebrat el CAMPIONAT D’ANDORRA DE PARELLES 2020, de Pitch&Putt, als camps de la Vall d’Ordino i el Torrent de Xixerella. El Campionat l’han disputat un total de 27 parelles .

La primera ronda s’ha jugat al Camp de la Vall d’Ordino i s’ha donat la sortida a les 9h. La modalitat de joc ha estat Greensome.

Després d’aquesta primera ronda, s’ha situat en primera posició la parella formada per Joan Segura i Joan Jordi Segura, amb un total de 45 cops, -9 sota par. La segona posició l’ha ocupada la parella formada per Marc Isla i Francesc Gaset, amb 50 cops, -4 sota par. A la tercera posició, empatats amb la segona parella, se situava la parella formada per Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, amb 50 cops també.

No estaven molt lluny dels tercers 2 parelles que empataven a 51 cops, -3 sota par. Una de les parelles estava formada pels jugadors Juan Pablo Reyes i David Martinez. L’altre parella la integraven Antoni Armengol i Guillem Armengol.

Tot seguit la competició s’ha traslladat al Camp del Torrent a Xixerella, per disputar, la ronda definitiva, sota la modalitat de Fourball.

Els resultats a Xixerella han donat un cert tomb a unes determinades posicions, quedant en primer lloc la parella formada per Juan Pablo Reyes i David Martinez amb 47 cops, -7 sota par. En segona posició s’ha situat la parella formada per Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, amb 48 cops, -6 sota par. La tercera posició ha estat per la parella que havia quedat primera a Ordino, formada per Joan Segura i Joan Jordi Segura, amb 50 cops, -4 sota par.

Jugades les dues rondes, les posicions del Campionat de Parelles d’Andorra en la seva edició de 2020, ha quedat de la següent manera:

Primera posició i campions absoluts per Joan Segura i Joan Jordi Segura, amb un total acumulat de 95 cops, -13 sota par. Els segons classificats han estat la parella formada per Juan Pablo Reyes i David Martinez, amb un acumulat de 98 cops, -10 sota par. Els tercers han estat Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, empatats amb els subcampions amb el mateix acumulat de 98 cops, -10 sota par.

En la categoria handicap, les tres primeres posicions han estat ocupades, en primer lloc, per la parella formada per, Marti Castella i Jan Busquet. La segona posició per la parella Juan Pablo Reyes i David Martinez i la tercera, per la parella Francisco Javier Pallares i Roger Nuñez, amb un net de 86, 93 i 94 cops.

Al no ser acumulatius els premis, els Campions de handicap d’aquesta edició son, Marti Castella i Jan Busquet. Els segons classificats: Francisco Javier Pallares i Roger Nuñez i els tercers classificats, la parella formada per Jose Manuel Veloso i Àlex Mendoza.

El lliurament de trofeus es durà a terme a la tradicional Nit del Pitch & Putt.

Deixa un comentari

Previous post Enguany Molines Patrimonis regala tovalloles
Next post L’X-Trial penja d’un fil