Èxit del Pro-am de Soldeu

Un total de 10 equips formats per 1 professional i tres amateurs cada una, han participat aquest cap de setmana a la cinquena edició del Pro-am de Soldeu, organitzat per Kevin Esteve. Una competició que bueca acostar els professionals amb els amateurs i compartir experiències per la millora de tots plegats.

Enguany la llista de professionals ha estat formada per Eduardo de la Riva, José Manuel Lara, Gerard Pera, Kevin Esteve, Alejandro Larrazabal, Alexis Morillere, Joel Girbau, Matías Calderon, Jean François Guillerm i Philippe Tourtrol. Aquests s’han barrejats amb amateurs, procedents d’Espanya, França i Andorra fins a format els 10 equips.

La competició que s’ha fet durant el cap de setmana, s’ha portat a terme dues rondes de 18 forats cada una, fent que l’equip d’Alejandro Larrazabal amb un total acumulat de les dues jornades -23 aconseguís el triomf a la classificació per equips scratch, seguit de l’equip de Jose Manuel Lara, amb -20 i l’equip de Joel Girbau amb -18.

Pel que fa a la classificació dels esportistes professionals, Eduardo de la Riva amb un total de -8 ha estat el primer classificat, seguit de Jose Manuel Lara amb -6 i Gerard Pera amb -4.

Per handicap, la classificat l’ha liderat l’equip de Kevin Esteve amb un total de -63, seguit de l’equip de Joel Girbau amb -56 i l’equip d’Alexis Morillere amb -53 que ha empatat amb els equips de Jean François Guillerm i Matías Calderon.

En el concurs d’approach patrocinat per Globalrisc, el guanyador ha estat Jordi Fores Colomer.

Deixa un comentari

Previous post Debut amb victòria 1-0 de l’FC Andorra a la 1a RFEF
Next post Oriol Martinez seleccionat per la Federació Europea de Tennis Taula al Eurotalens