Èxit del ProAm Soldeu organitzat per Kevin Esteve

Diumenge 03 de setembre va tenir lloc la darrera jornada del ProAm Soldeu organitzat pel jugador de golf andorrà Kevin Esteve.

Degut a les previsions meteorològiques es va avançar la primera jornada del torneig al divendres 01 de Setembre jugant els primers 18 forats. L’endemà els equips van poder jugar 18 forats més i el diumenge va ser una jornada de força vent la qual va permetre jugar 9 forats.

L’equip guanyador en la classificació scratch va ser el dirigit pel jugador de golf professional Eduardo de la Riva. Els components amateurs de l’equip eren Raul Tomas, David Esteve i Wilfried Wong. Pel que fa a l’equip guanyador per handicap va ser l’equip del Club de Golf del Prat dirigit pel jugador de golf professional Jordi Panes.

Tot i les previsions inicials, la climatologia va respectar força el torneig i tot es va desenvolupar amb èxit permetent que es juguessin 45 forats. L’organitzador vol destacar el bon ambient i satisfacció dels participants, el que l’anima a estar pensant ja en la vuitena edició que es celebrarà el setembre vinent.

Deixa un comentari

Previous post Raúl Garcia dinovè a Linz
Next post Albert Llovera al Princesa d’Asturies

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint