Èxit del Somloria Sport Festival de Sant Julià de Lòria

Aquest cap de setmana s’ha portat a terme la primera edició del Somloria Sport Festival, unes jornades esportives no competitites que tenien com a objectiu el foment de la pràctica esportiva envers la població laurediana. Organitzada per l’empresa local VSL Sports, la jornada s’ha dividit en dos dies: el dissabte, amb activitats preparades per realitzar-les a peu, i diumenge, en bici. Tot tenint de centre neuràlgic, la plaça de la Germandat laurediana.

Dissabte ha estat el torn del “Tomb Lauredià”, un recorregut molt conegut per la població de Sant Julià de Lòria, però que aquest cop es va dividir en tres distàncies: 15,1 km i 1400 m+, 8 km i 680 m+ i 3,5 km amb 300 m+. Paral·lelament, a la plaça de la Germandat, una gimcana infantil feia les delícies de la canalla que aconseguien omplir la plaça on no podia faltar, el tir de corda.

Diumenge ha estat el torn a les activitats amb bicicleta. Una pedalada BTT i d’eBike, amb dos recorreguts de 33 km i 35 km i la pedalada cicloturista, amb l’opció de poder passar pels tres ports de muntanya de la parròquia, ha fet feliç als cicloturistes que han participat. Igual que el dia anterior, paral·lelament, a la plaça de la Germandat, es feia una gimcana infantil, aquest cop amb bici que ha causat furor, entre els més petits.

Moment de la sortida cicloturista.

Les dues jornades han finalitzat amb una magistral classe de cycling de la mà de l’instructor MonkeyTrainer.

Moment de la gimcana en bici.

Deixa un comentari

Previous post Debut del grup d’iniciació de l’Andorra Hoquei Gel davant el Castres
Next post L’Atlètic Escaldes, líder en solitari