Èxit del Torneig online d’escacs de la Festa Major d’Escaldes

Fins a 77 jugadors van prendre part el passat dijous, 23 de juliol, en el Torneig de ràpides de la Festa Major d’Escaldes-Engordany que en aquesta ocasió, i degut a la situació actual per la COVID-19 es va decidir fer online per primera vegada mitjançant la plataforma lichess.org.

El torneig, organitzat pel Grup d’Escacs Valls d’Andorra hi van participar jugadors de Lleida, Aragó i el País Basc que juntament amb els del Principat varen fer un gruix important.

Durant l’hora i mitja que va durar la competició la classificació es va anar movent, però va ser Alfonso Llorente qui va destacar per sobre dels altres ja que molt aviat va prendre el lideratge per poc a poc anar incrementant l’avantatge respecte els seus perseguidors acabant eduent-se la victòria.

El mestre internacional aragonés Alfonso Llorente, en aquest ritme ràpid, va demostrar estar un nivel per sobre de la resta de participants sumant 65 punts. De fet va aconseguir 17 victòries de les 18 partides que va jugar, perdent només la darrera, intrascendent per la classificació final, davnt un dels jugadors del Principat en Daniel Gómez, que va finalitzar en el cinquè lloc.

La segona plaça fou pel mestre internacional basc Iñigo Argandoña qui, amb 40 punts, va superar pel desempat al jugador local Esteve Mateu que va fer la mateixa puntuació però jugant més partides.  El darrer premi fou pel jugador de Lleida justban22 que va finalitzar en el quart lloc amb 36 punts.

Es pot consultar la llista final de jugadors amb la classificació al següent enllaç de lichess.org

Deixa un comentari

Previous post El capità Ludo marxa de l’FC Andorra
Next post Es cancel·len les activitats esportives programades per la Festa Major d’Andorra la Vella