Èxit la primera prova del circuit de pàdel del Princiesport

Durant el cap de setmana s’ha portat a terme la primera prova del Circuit de pàdel Princiesport, amb un total de 90 participants entre les sis categories que constava la competició.

El podi de la primera categoria masculina ho van ocupar Xavi Amat i Oscar Cerezo, Manuel Martínez i Rodrigo Conde; respectivament. A la segona masculina els noms que van conquerir el primer lloc són José Luis Pereira i Sergi Forcada; Iker Pereira i Guillem Vergens van ser els finalistes. Carles Felip Pereira i Joël Málaga; Ismael Álvarez i Andreu Izquierdo van formar el quadre de guanyadors i finalistes de la tercera masculina. 

Pel que fa a la categoria femenina, les parelles guanyadores de la segona categoria van ser Tere Suñé i Gemma Carnicé, essent les finalistes Rosa Chaques i Mª Ángeles Marañes. Ester Cusiné i Sandra Cuberes van completar el quadre de guanyadores de la tercera femenina amb Sofía Patroni i Aurora Harisquiry com a finalistes. Pel que fa a la categoria mixta van aconseguir la victòria  Aida Aixàs i Ismael Álvarez i com a finalistes Lisa Anne Flower i Diego Grandes.  

Foto: Princiesport

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra Genuine torna de Burgos amb una victòria
Next post Gerard de la Casa segon a La Trona