Èxit total de la Purito 2023

El centre d’Encamp ha acollit aquest migdia la cloenda de La Purito Andorra 2023 amb un ‘village’ i una ‘Pasta Party’ per als 2.000 inscrits en la marxa cicloturista. Les dues activitats s’han concentrat durant tot el dia al Complex Esportiu de la parròquia.

Després de fer la meta als Cortals d’Encamp, els corredors han anat baixant fins a la vila encampadana per gaudir de les diferents activitats i propostes del final de festa que els esperaven al Complex, entre elles, la ‘Pasta Party’, que ha consistit en un dinar de germanor.

A més, durant tot el matí hi ha hagut diferents estands relacionats amb el món del ciclisme i una gran pantalla a l’aire lliure per poder seguir les proves del Mundial de ciclisme en ruta 2023 de Glasgow, disputat també aquest diumenge.

El cònsol menor del comú d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, i el conseller Andreu Riba, han acompanyat al ciclista i organitzador de la marxa, ‘Purito’, en la seva arribada al Complex Esportiu tot felicitant-lo i destacant el bon desenvolupament de la jornada.

La Purito Andorra d’enguany contenia tres recorreguts, de 116, 80 i 30 km que en total passaven pels ports de la Rabassa, la Peguera, el Coll de la Gallina, l’Alt de la Comella, la Collada de Beixalís, el Coll d’Ordino i els Cortals d’Encamp.

 

Deixa un comentari

Previous post Lea Anción aconsegueix el novè lloc a Gran Sasso
Next post Andorra acaba novena en l’Europeu de golf

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint