FADEA amb la targeta solidària de Morabanc

La Federació d’Esports Adaptats (FADEA) i MoraBanc han signat un acord de col·laboració amb el que l’entitat s’ha incorporat a la Targeta Solidària de MoraBanc.

La FADEA destinarà els recursos que rebi de la Targeta Solidària de MoraBanc a donar suport i recursos a la carrera esportiva de l’esquiador paraalpí Roger Puig que competeix en la Copa del Món d’esquí on ja ha sumat bons resultats que l’han situat entre els millors del món de la seva categoria. Puig va patir un accident als 14 anys quan era membre de l’equip de la Federació Andorrana d’Esquí que li va causar una hemiplegia a la part dreta del cos perdent totes les funcions motrius.

La Federació Andorrana d’Esports Adaptats és una entitat que treballa per acompanyar a les persones amb discapacitat en qualsevol proposta esportiva que es pugui dur a terme. Ofereix dedicació, recursos i eines específiques per tal de millorar la qualitat a l’hora de realitzar l’activitat física.

Amb l’entrada de la FADEA el programa Targeta Solidària de MoraBanc arriba a les 21 entitats: Infants del Món, La Gavernera, UNICEF, Càritas Andorrana, AINA, Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, IBO-Àfrica, Mans Unides, Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Hi Arribarem, Fundació Privada Tutelar, Associació Marc GG, l’Associació de Dones d’Andorra, Creu Roja Andorrana, AUTEA, el Patronat Dames de Meritxell, Telethon Andorra i l FADEA.

La targeta solidària és la iniciativa més important de MoraBanc dins de les accions de suport a col·lectius necessitats emmarcades en la seva política de responsabilitat empresarial. Durant l’any, MoraBanc també col·labora amb la campanya de recollida de joguines en favor de Càritas i fa recollida d’aliments i roba entre els seus empleats, entre altres accions de caràcter social.

Deixa un comentari

Previous post Tyson Pérez renova fins el 2023
Next post L’ISMF confirma el mundial d’Skimo a Vallnord