Fan pinya!!

Jugadors i staff són conscients que no ha estat l’inici desitjat. Tenen tota la raó, però no per això han perdut les mínimes ganes de fer una gran temporada. És per aquest motiu que els protagonistes del grup “fan pinya” en una setmana on l’únic objectiu és la de trobar les bones sensacions. A la quarta jornada de l’ACB, els del Principat visitaran la pista del San Pablo Burgos, un feu on de bons records no hi ha cap. I és que a la capital burgalesa el Morabanc Andorra encara no ha aconseguit la victòria. Això encara fa més engrescador i motivament el primer objectiu. Perquè un cop aconseguit el balanç negatiu de 0-3, els d’Ibon Navarro farien malament de marcar-se objectius a llarg termini. El típic i tòpic partit a partit, guanya enters en aquests moments. Però no és més lluny de la realitat.

Els tècnics, amb Ibon Navarro al capdavant treballen a recuperar a l’equip, o millor dit, en posar-lo en el nivell que caldria per poder competir dignament a l’ACB. Ja se sap, que la lliga domèstica és una competició exigent, i cada cop més, si no estàs al 100% en cada moment del partit qualsevol equip et pot passar per sobre. Com es diu, no hi ha rival petit i sí de molt grans.

El Morabanc Andorra ha de recuperar aquell joc que tan atreia el públic, sigui seguidor tricolor o simplement amant del bàsquet. I això està intentant el grup. Fer pinya entre jugadors, i tot el cos tècnic ha de fer que s’abandoni la incomoditat i el neguit dels mal resultats.

Dos mals partits no han d’etiquetar a un equip que ha tingut fins a cinc incorporacions noves. Com deia el General Manager, Francesc Solana “cal tenir paciència”, tot i que ja se sap que en l’esport professional la paciència és el que menys es té. Ara ve, l’Andorra és diferent, com ho són els seus aficionats, perquè els colors tricolors es porten a dintre, sigui a l’ACB o sigui amb el mini. Ser del Morabanc representa tenir marcat el #maipor #somunpais

Deixa un comentari

Previous post La multinacional finesa KONE, nou patrocinador de la FAN
Next post Simultànies al Prat del Roure per “Mou-te per la teva salut”