Felicitats !!

Cal dir, per avançar, que a causa del meu “statuts” de resident, jo no tinc gens d’interés més que el de donar la meva opinió, pel que escriuré, tot seguit. Que ningú vegi un sentit electoralista, perquè jo, NO VOTO.

Dit això, i com a resident actiu que em considero, de la parròquia d’Andorra la Vella, cal fer menció a la inauguració de la Zona Esportiu del Prat Salit. Sincerament, un espai que em va sorprendre, per la seva simplicitat i alhora, aposta clara per un esport com el bàsquet. És cert que aquest va ser la idea guanyadora dels Pressupostos Participatius, i que era una demanda que constantment feien els joves de la capital, però cal dir que el Comú ha tingut la sensibilitat d’habilitar un espai clau, a la zona de Santa Coloma. I és que amb les pistes de 3×3 s’amplia una superfície que ha trobat en l’esport, una manera de fer la crida a la canalla. El Parc de la Serradora, per fer skate; els camps de futbol de Borda Mateu, el 360º, el Princiesport, els diferents ginys per fer activitat física col·locats vora el riu…

Tot i que a vegades, se l’ha titllat de populista, cal dir-ho clar, Conxita Marsol ha transformat la capital!! Està clar que mai plou a gust de tothom. Cert. Però que fer una aposta per la vida saludable, amb recorreguts per totes les edats, espais per a la pràctica dels esports que et demanen els adolescents es combinen amb espais privats per fer esport, és un encert. Així que felicitats !!

I és que no es pot dubtar, que el Comú d’Andorra la Vella ha apostat per l’esport. En part lògic. Som un país d’esport que li volem treure rendiment per fer venir turistes. Però cal que el moviment es demostri caminant. I això fa l’organisme de la capital. Per fomentar l’esport i el benestar, primer cal posar les eines. A Andorra la Vella ja hi són. Ara cal esperar que s’utilitzin com cal per benefici de la salut dels ciutadans. Ens hi posem?

 

Deixa un comentari

Previous post Vinyes recupera el BMW 528 per competir a la Pujada Arinsal 2022
Next post Pal Arinsal a ple rendiment el cap de setmana per les bicis i el motor