Ferran Costa, nou entrenador de l’FC Andorra

L’FC Andorra ha anunciat que Ferran Costa serà l’entrenador del primer equip després de l’acord arribat amb el Badalona Futur per la cessió dels seus drets federatius. El tècnic, de només 29 anys, signa per aquesta i una temporada més i arriba amb la intenció de revertir la mala dinàmica de resultats i intentar salvar l’equip en aquest tram final de la temporada.

Ferran Costa (Castelldefels, 1/10/1994) és un jove entrenador amb una trajectòria ja prou extensa tot i la seva joventut. I és que la precocitat ha marcat la carrera d’un tècnic que amb només 25 anys va dirigir el seu primer equip sènior quan es va fer càrrec del Manresa, al grup català de tercera divisió, i des d’aleshores la seva trajectòria ha estat meteòrica. En el seu segon curs al conjunt del Bages, un club que mai havia passat de tercera divisió, va ser campió i va aconseguir l’ascens a segona RFEF, mentre que la temporada següent va continuar amb la trajectòria ascendent disputant la promoció d’ascens a primera RFEF en el seu debut a la categoria. Enguany, ja amb el Badalona Futur, deixa l’equip líder sòlid de la categoria després d’una gran temporada en la qual també ha guanyat la copa Federació.

Abans, en la seva etapa al futbol formatiu, Costa havia entrenat al Marianao Poblet va passar per la prestigiosa base de la Damm i el Juvenil A del Manresa i el Nàstic Manresa. També va ser segon entrenador de Xavi Molist al primer equip del Terrassa.

 

Foto i text: FC Andorra

Deixa un comentari

Previous post L’HC Andorra al Torneig de Merignac a Bourdeaux
Next post Felipe Dos Anjos, tres setmanes KO