Fi a l’estada dels equips nacionals de la FAE als Alps

Els equips nacionals d’esquí alpí han finalitzat aquesta setmana una concentració de neu a Les Deux Alpes (França), en la qual han pogut esquiar cinc dies. Aquesta estada entrava dins de la planificació, sent la continuació d’un primer bloc de preparació física, i que seguirà ara amb un segon bloc de físic a Andorra durant el mes d’agost.

A Les Deux Alpes van viatjar els esquiadors Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella, Carla Mijares i Mimi Gutiérrez de la secció de tècnica, així com Kevin Courrieu i Matías Vargas de la secció de velocitat.

Gran part de l’expedició, amb els tècnics que van dirigir les sessions (Frederic Beauviel, Yago Antes, Nico Belcredi, Pol Ferrer, Ricard Ortega i Christophe Fivel), va tornar ahir a Andorra després dels cinc dies d’entrenaments en què s’han fet jornades d’esquí lliure, per evolucionar amb proves de cronos de gegant i fins i tot algun supergegant en el cas de l’equip de velocitat.

L’estada ha permès realitzar treball de tècnica de base i fins i tot en el cas de Courrieu i Vargas ha servit per poder provar material nou.

Proves de botes i material

Alguns esquiadors encara eren avui fora d’Andorra, ja que han hagut de desplaçar-se a les cases Fischer (Àxel Esteve, Carla Mijares i Àlex Rius) i Head (Xavi Cornella i Joan Verdú) per testar i recollir el nou material per a la pròxima temporada.

Previsió per a les pròximes setmanes

El treball de les pròximes setmanes se centrarà en un segon bloc físic que es realitzarà fonamentalment a Andorra. Després, estan previstes sortides per buscar el treball en neu a partir del 26 d’agost, quan es faran sortides a Saas Fee, així com a Stelvio (equip de tècnica femení) i a Bèlgica, a l’indoor de Peer (equip de tècnica masculí).

Cande viatja a Hintertux (Àustria)

Avui ha iniciat el viatge cap a Hintertux (Àustria) l’esquiadora Cande Moreno, que no es va desplaçar a Les Deux Alpes perquè les pistes no s’adaptaven al treball que devia fer, ja que ella necessita pistes de velocitat. L’esquiadora andorrana té per davant altres cinc dies d’entrenaments.

 

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Ibón Navarro: “Farem un equip per tornar a ser competitius”
Next post Malik Dime, el nou pivot del Morabanc Andorra