Finalitza el Princiesport Pàdel Circuit

81 dies, 600 inscripcions i més de 400 partits després, el Princiesport Pàdel Circuit va arribar a la seva fi amb la celebració del Torneig Maserati. El 4t campionat del nou circuit de pàdel del club es va consolidar com un dels campionats amb més participació de l’estiu a Andorra, amb més de 180 inscripcions, 8 categories i 130 partits disputats.

L’últim campionat del circuit va ser també un dels que va comptar amb la presència de més públic al club, sent el dimecres i el diumenge els dies de majora afluència, amb 150 i 120 persones respectivament. Tots els espectadors presents, com també els que seguien els partits a través de Youtube, van gaudir del millor pàdel amateur i d’un gran ambient festiu, durant els 5 dies de competició.

Dissabte, masterclass de pàdel exclusiva amb Juan Alday

Una de les grans novetats del Torneig Maserati, anunciada per Princiesport va ser l’organització d’una masterclass de pàdel a càrrec de Juan Alday. El tècnic argentí, entrenador de jugadors d’elit com Fernando Belasteguin o Marta Marrero, va oferir una classe teòrica i oberta a tots els aficionats.

Punt final amb sortejos i entrega de premis als millors jugadors de tot el circuit.

En l’últim dia del Torneig Maserati i del circuit de Princiesport, es van disputar les finals de cadascuna de les categories on, sens dubte, es va oferir un gran espectacle. Una vegada acabats els enfrontaments, torn per l’entrega de premis als millors jugadors, els quals se’ls hi va fer entrega de trofeus.

A continuació presentem els guanyadors i finalistes del Torneig Maserati, per categoria: