La clàssica de les clàssiques a Andorra. La Volta als Ports continua avançant en els seus preparatius. Des de VSL, organitzadora de la marxa ciclista andorrana volen premiar a tots els participants que demostrin la seva fidelitat a la prova. Per aquest motiu i fins a final d’abril, la inscripció tindrà un preu reduït al preu normal. A més, tots aquells que s’inscriguin durant aquest mes d’abril obtindràn el maillot de la prova completament gratis.

Cal recordar que la prova es portarà a terme el proper 24 de juliol i tindrà un nou format, on tots els participants sortiran tots junts des de La Massana, però nomes les pujades comptaran com a trams cronometrats.

Hi hauran 5 recorreguts, la * estrella, La ** estrelles, La *** estrelles, La **** Estrelles, i la ***** Estrelles. Cada Estrella representa un tram cronometrat. La suma dels temps dels trams cronometrats donarà el temps final de la classificació segons el recorregut que s’hagi triat. D’aquesta manera, els trams d’enllaç no tindran temps ni sumaran al temps de la classificació,  i així els trams de baixada i als avituallaments es podran portar a terme sense pressa ni estres.

L’arribada serà en el Parc Central d’Andorra La Vella.

Foto: D. Catalán / Volta als Ports d’Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Eric da Silva guanya a Chiva en el debut de la temporada
Next post Oriol Olm: “vull guanyar la Copa del Món quan sigui sènior”