Gabriel, Garcia i Cristina debuten al mundial de trial

La primera de les dues proves que es disputen aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria ha comportat que tres pilots andorrans, a la categoria Trial125 debutessin en una prova del mundial. D’aquesta manera Jan Gabriel (17a posició), Joan Miquel García (18a posició) i Valentí Cristina (19a posició) han pogut compartir competir per primera vegada en una prova mundialista. Als debutants, cal afegir als germans Oriol i Laia Pi. El primer després del seu pas per la prova doble d’Espanya ha continuat amb la seva progressió, a la categoria de Trial2. Pel que fa a la Laia Pi, a la categoria Trial2 Women ha pogut treure’s l’espina clavada d’Espanya i França, a l’acabar en aquesta prova per davant de la francesa Marine Aurieres, que anteriorment sempre quedava davant d’ella, tot i que a pocs punts de diferència. Córrer a casa, li ha donat el “plus” de motivació a la Laia que ha vist com amb 87 punts ha superat els 96 de la seva rival. Alexia Lladó ha quedat en 9a posició.

En la categoria reina, TrialGP, Adam Raga (50 peus) ha superat a Toni Bou (56 peus) que arrossega molèsties físiques, i Jorge Casales s’ha emportat la tercera posició (73 peus). Tot i així, Bou segueix liderant la classificació general del Campionat. En la categoria TrialGP Women, Emma Bristow (12 peus) ha liderat el trial amb molt avantatge sobre de Sandra Gómez (57 peus) i Berta Abellan (59 peus).

En Trial2, l’italià Matteo Grattarola (40 peus) ha sigut el vencedor, amb Alexandre Ferrer (51 peus) en segona posició i Jack Peace (53 peus) en tercera. En la categoria femenina de Trial2 Women, Naomi Monnier (52 punts) ha estat la primera, seguida d’Alicia Robinson (63 peus) i Martina Gallieni (69 peus). En Trial125, la categoria de cilindrada més inferior, han pujat al podi Leo Guiraud (37 peus), Pau Martínez (47 peus) i David Fabian (52 peus).

En la jornada de diumenge, l’horari del trial serà molt similar al d’aquest dissabte. El primer pilot sortirà des de la plaça de la Germandat a les 8h25, i tornarà a donar 3 voltes al recorregut de 10 zones als voltants de Naturlandia. L’entrega de premis està prevista a les 18h, també a la plaça de la Germandat. A més a més de l’entrega de trofeus dels 5 podis de la segona jornada, s’entregaran les medalles de final de campionat de les categories TrialGP Women i Trial2 Women.

Deixa un comentari

Previous post Sánchez (MVK12) i Serracanta es proclamen campions d’Andorra de contrarellotge
Next post Desè lloc de Cardelús a la Misano2