Gabriel millora al segon gegant SAC de Cerro Castor

Després del primer contacte del dia anterior, al segon gegant SAC (South American Cup) de Cerro Castor (Argentina) Bartumeu Gabriel ha assolit un millor resultat en ser 12è

L’andorrà ha estat 12è a 2.93 del guanyador, l’italià Alex Vinatzer, que s’ha imposat amb 2.27.79. En la jornada del dia anterior, Gabriel va finalitzar 26è amb +6.21 respecte al guanyador, l’italià Giovanni Borsotti.

Ara a Cerro Castor arribarà el torn per als eslalomistes, amb Carla Mijares, Àxel Esteve, Àlex Rius, Xavi Cornella, a més de Bartumeu Gabriel.

Tres top10 per als joves EEBE al gegant d’Antillanca

Si el dia anterior va ser un eslàlom, ara ha estat el torn per a la disciplina de gegant a Antillanca (Xile) amb la presència de l’equip U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE). Tres dels joves esquiadors han entrat al top10.

Salvador Cornella ha estat 5è amb +3.55 respecte al guanyador, el xilè Diego León (1.38.47), mentre que Maià Font ha finalitzat 9è a 5.01 i Martí Llort 10è a 5.53. No ha pogut completar la cursa Carlos Salinas, que ha quedat fora a la primera mànega.

 

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post SAETDE vol 50 anys més de concessió dels camps de neu del Pas de la Casa i Encamp
Next post Àxel Esteve obre la temporada amb la 2º posició a l’eslàlom SAC de Cerro Castor