Gachet i Boscacci guanyen l’individual race de la Comapedrosa WC

La cursa de la Individual Race ha estat la primera prova de la segona Copa del Món ISMF d’aquest any 2022. Aquest any finalment, s’ha pogut fer el recorregut original de la prova, ubicat al Parc Natural del Comapedrosa. En total s’han realitzat tres circuits diferents en funció de la categoria amb diferents desnivells. El primer, la categoria sènior masculina, ha realitzat un circuits amb un desnivell de 1920 metres, la categoria sènior femenina i U20 M, un circuit amb un desnivell de 1610 metres i finalment, la categoria U20 femenina ha pogut realitzar un recorregut amb un desnivell de 1130 metres. La prova s’ha realitzat sense incidències i amb condicions meteorològiques immillorables.

Sense dubtes, ha estat una cursa molt disputada en totes les categories. A la categoria sènior masculina, el podi se l’ha emportat l’italià Michele Boscacci. L’arribada però, no ha estat amb aquest resultat. L’italià, Matteo Eydallin, guanyador de la passada edició, ha estat l’encarregat de creuar la meta com classificat número 1, seguit per Boscacci i Gachet. Però amb l’arribada d’Antonioli, han hagut de revisar tots els passos i finalment, Eydallin i el francès Bon Mardion, que entrava en quarta posició per ordre d’arribada, han estat penalitzats amb 5 minuts. Finalment el resultat ha quedat amb la classificació de Michele Boscacci com a guanyador, amb un temps 1:45:49. En segona posició, Xavier Gachet amb 1:46:20 i finalment, Robert Antonioli amb un temps final de 1:48:32.

Pel que fa la categoria sènior femenina, Axelle Gachet Mollaret, repeteix el mateix podi que l’any passat. La francesa ha aconseguit durant tota la cursa la primera posició i ha arribat amb un temps de 1:41:22 i seguida d’ella, la sueca Tova Alexandersson amb un temps de 1:42:41. Finalment, la tercera posició ha estat per la francesa Emily Harrop però amb una gran diferencia de temps: 1:48:12. En categoria U23W, Samantha Bertolina, Perrine Gindre i Katia Mascherona han estat les corredores en completar el podi. En aquesta mateixa categoria, ha participat l’andorrana Andrea Sinfreu qui ha aconseguit fer-se amb la 5a posició en categoria U23, 25a posició en categoria general senior i un temps de 2:37:27

Pel que fa les categories U20 masculina, el francès Anselme Damevin ha estat el guanyador de la categoria amb un temps final de 1:36:40. Els germans suïssos Thomas i Robin Bussard, s’han classificat en segona i tercer posició amb un temps de 1:38:48 i 1:40:52 respectivament. En aquesta categoria, també ha participat l’andorrà Oriol Olm, que ha aconseguit una fantàstica 5a posició malgrat una penalitat de temps que el deixa en 7a posició. Ha finalitzat la seva cursa amb un temps de 1:42:45.  En la prova femenina de la mateixa categoria, el podi ha estat completat per la suïssa Caroline Ulrich, que ha aconseguit la primera posició amb un temps de 1:20:04. Seguit amb un temps de 1:24:50, l’espanyola Maria Ordoñez i ben pegada a ella, l’americana Grace Staberg amb un temps final de 1:25:06. El andorrans senior també han tingut presència en aquesta categoria.El millor en categoria sènior ha estat Gerber Martin, que ha aconseguit la 44ª posició i un temps de 2:04:27. Seguit d’ells, en posició 51 i 52 han arribat David Albós (2:10:54) i David Pérez (2:12:41) respectivament. Finalment, Adrià Bartumeu ha aconseguit un temps de 2:31:54. Pel que fa al corredor Sergi Casabella, un incident durant la cursa l’ha impedit seguir i s’ha vist obligat a abandonar la prova.

Deixa un comentari

Previous post Tres podis per a l’equip andorrà a les curses FIS de Candanchú
Next post Rècord d’inscripcions a l’Escola de Neu d’Encamp