Gelabert, Cervós i Trilla formaran l’equip andorrà de la Davis Cup

Després de tot el cap de setmana fent les eliminatòries que havien de decidir quins eren els jugadors de l’equip de la Davis Cup, Damien Gelabert, Èric Cervós i Jordi Trilla han aconseguit el seu objectiu.

Les pistes de Prat del Roure a Escaldes-Engordany han estat l’escenari de les “qualis” que tenien com a premi, formar part de l’equip de la Davis Cup d’Andorra que, en breu marxarà a Bakú. Després d’un dissabte ple de partits, s’ha donat pas al decisiu diumenge, on valgui la redundància s’havia de decidir tot.

D’aquesta manera, en el quadre de joves, Jordi Trilla ha guanyat Dani Carrillo 6-4 i 7- 5assolintla plaça dels “joves andorrans”. Una opció que ha obert la Juntade la FAT encapçalada per Gerard Blasi amb l’objectiu que els joves continuïn motivats amb la pràctica del tennis.

Pel que fa al quadre absolut, en els partits de diumenge Damien Gelabert ha guanyat 6- 2 i 6-0 a Guillermo Jauregui i Èric Cervós a Àlex Fernández 6-4 i 7-5. El partit per la primera plaça entre Gelabert i Cervós l’ha acabat guanyant el primer 6-1, 1-6 i 7-6.

Els partits de dissabte varen ser: Àlex Fernández guanya a Juan Sotillo per 6-2 i 6-0. Jordi Trilla guanya aDuillemDavasseper 6-2, 5-7 i 6-2.DamienGelabert guanya a Àlex Fernández per 7-6 i 6-0. Èric Cervós guanya a Guillermo Jauregui per 6-4 i 6-1.

Deixa un comentari

Previous post Òscar Casal no correrà la Garmin Èpic Trail
Next post Victòria Jiménez Kasintseva i Mònoca Doria patrocinades per Crèdit Andorrà

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint