Gerard de la Casa, subcampió de Catalunya de muntanya

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX – Baporo Motorsport) va acomiadar el Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM) 2023 amb una tercera posició a la XIII Pujada “El Suru” – Sta Maria de Villalba – Ullastrell Memorial Lluis Costa. D’aquesta manera el pilot andorrà completa totes les proves de la present edició del certamen català al podi. A Ullastrell, els Porsche de Jordi Gaig i Joan Salvans van estar, una vegada més, lleugerament al davant a la classificació final.

Excel·lent climatologia i molts aficionats a la BP-1202.
Els dies previs a la celebració de la pujada, els organitzadors de l’esdeveniment, Escuderia + Gas Factory Marc Gené, van passar jornades d’incertesa a causa de les previsions meteorològiques que, a priori, no semblaven favorables.

Va arribar l’hora de la veritat, dissabte (dia 2 de desembre) a les 10.00 hores, i el sol va brillar amb força, ambient de tardor, però agradable tant per als equips participants com per al gran nombre d’aficionats que es van desplaçar al escenari de la prova per viure-la in-situ.

Al programa horari de la present edició del memorial Lluis Costa, es van programar només quatre pujades (dues d’entrenaments i dues de carrera). El motiu no va ser altre que el canvi de dates de la seva celebració (d’octubre a desembre), les condicions de llum natural no són les mateixes. La matinal es va disputar sense problemes dignes de menció i amb un ritme excel·lent que va permetre seguir l’horari previst.

Deixa un comentari

Previous post Alejandra Mejía 58a a la Copa del Món de Funchal
Next post L’equip “Los Jordis” guanyen la Rosa del Nord Trail 2023