Gielo, un nou “temporer” pel Morabanc Andorra

El Morabanc Andorra incorpora per un mes l’aler pivot polonès de 27 anys i 2.05 Tomasz Gielo. El nou jugador tricolor estava sense equip després d’haver rescindit el seu contracte amb Iberostar Tenerife amb qui havia militat les dues darreres temporades, la 18/19 gairebé en blanc per una greu lesió. Les dues anteriors va jugar amb el Joventut de Badalona on es va convertir en un dels millors 4 de l’ACB. Gielo destaca per la seva versatilitat i per tenir un excel·lent tir de tres punts. En els seus 90 partits ACB té un mitjana de 5.9 punts i 2.4 rebots per partit.

ACB Photo / J.M. Casares
ACB Photo / J.M. Casares

“És un jugador que coneix la lliga, que es pot adaptar ràpidament a l’equip, té talent i està lliure” manifesta el GM Francesc Solana, que conclou “que ens pot ajudar molt en aquest moment de la temporada”.

Charlon Kloof, tallat

Charlon Kloof deixa aquest diumenge de ser jugador del MoraBanc Andorra. El club ha executat la clàusula que permetia trencar el contracte després del primer mes. El MoraBanc vol agrair el jugador la gran professionalitat mostrada com a tricolor i desitjar-li molta sort en el futur.

 

 

Deixa un comentari

Previous post Bandja Sy recau
Next post Desè lloc de Cardelús a la segona cursa de Le Mans