Gina del Rio, 4ª a l’sprint júnior de Copa d’Europa de St. Ulrich

L’estació austríaca de St. Ulrich ha acollit aquest dissabte, la cursa sprint de la Copa d’Europa OPA d’esquí de fons, amb presència de l’andorrana Gina del Rio en la cursa júnior. La fondista de la FAE ha assolit la quarta posició.

L’andorrana ha estat molt regular durant tota la jornada. A la fase de qualificació ha marcat el tercer crono a 2.43 de la millor, la italiana Nadine Laurent. A les finals ha estat quarta després de superar els quarts de final primera del seu grup i les semifinals tercera, després de caure i haver de remuntar i recuperar la posició. A la final ha estat quarta amb algun problema de posicionament, segona ha explicat el tècnic Xabier del Val.

Al final, però, la quarta posició demostra el nivell de Gina del Rio, tot i haver de competir avui en clàssic, una especialitat que en sprint no havia corregut a aquest nivell i que ha servit per veure les possibilitats de millora de l’esportista andorrana.

El podi l’han format les italianes Iris de Martin, Nadine Laurent (+6.66 segons) i la suïssa Marina Kaelin (+9.43), amb Del Rio quarta amb +11.63.

Diumenge, torn per als 10km amb l’esquiadora andorrana i també amb Quim Grioche a la cursa júnior masculina.

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Empat 1-1 de l’FC Andorra a Tenerife
Next post Laia Sebastià i Adrià Bartumeu guanyen la XXVI Cronoescalada nocturna del Pas