Aquest dissabte s’ha disputat la primera cita del cap de setmana d’OPA Copa d’Europa a Campra (Suïssa), amb Carola Vila en sènior i Gina del Rio en júnior. Del Rio ha estat segona a la cursa sprint de la seva categoria. Vila ha acabat 23ª en una disciplina que no és la seva especialitat. La distància en les dues categories era 1,4km sprint.

Gina del Rio ha tingut avui una destacada actuació a una distància en què rendeix bastant bé. L’andorrana s’ha classificat per a les rondes finals i en semifinals fins i tot ha guanyat la ronda per davant de la italiana Nadine Laurent.

A la final, on Del Rio competia contra Laurent, la també italiana Iris De Martin, l’alemanya Katja Veit, la francesa France Pignot i la suïssa Siri Wigger. L’andorrana ha acabat segona amb 2.54.40, arribant juntament amb la italiana De Martin, que s’ha imposat a l’sprint (2.53.84). Tercera ha estat Nadine Laurent a quatre segons de Del Rio.

Per la seva part, Carola Vila, amb 3.10,03, ha finalitzat 23ª a la qualificació amb +14.16, i aquesta ha estat la seva classificació final a una cursa que, finalment, s’ha adjudicat la francesa Clemence Didierlaurent.

Demà continua la competició, amb Carola Vila als 20km i Gina del Rio als 10km júniors.

Deixa un comentari

Previous post Victòria del Morabanc Andorra 70-82 a Càceres
Next post Da Cruz acaba tercer a la FIS de Baqueira