Gina del Rio tanca la Copa d’Europa d’Oberwiesenthal líder

La Copa d’Europa (actual FESA Alpen Cup, el que abans era OPA) ha tancat avui la seva triple cita a Oberwiesenthal (Alemanya). Gina del Rio marxa de l’estació alemanya més líder de la categoria júnior, amb 680 punts. Després de vèncer a les curses de divendres (sprint) i dissabte (20km mass start), avui ha estat 6ª als 5km individuals.

Gina del Rio ha acabat avui 6ª amb un crono de 14.26,1, a 26.7de la guanyadora, l’alemanya Charlotte Boehme, que s’ha imposat amb 13.59,4. A més, Del Rio s’ha quedat a només set segons del podi, que l’ha tancat la suïssa Nadia Steiger amb +19,5. Segona ha sigut la italiana Iris de Martin Pinter, amb +16,9 respecte a Boehme.

Del Rio surt més líder d’Oberwiesenthal

La cita d’Oberwiesenthal ha estat molt profitosa per a Gina del Rio, que amb dues victòries i una sisena posició surt de l’estació alemanya consolidant el seu lideratge en la categoria júnior.

L’andorrana suma ara mateix 680 punts, és a dir, ha guanyat quatre curses de la FESA Alpen Cup Copa d’Europa, ha estat segona en tres ocasions, i ha acabat sisena en una. La segona classificada és l’alemanya Charlotte Boehme, amb 516 punts, mentre que tercera és la italiana Iris de Martin Pinter amb 470.

Calendari FESA Alpen Cup

Per completar la FESA Alpen Cup Copa d’Europa d’aquesta temporada resten tres escenaris: primer, els dies 20 i 21 de gener, Jakuszyce, a la República Txeca; segon, els dies 24 i 25 de febrer, a Schilpario, Itàlia; i tercer, a Premanon, França, del 15 al 17 de març.

Deixa un comentari

Previous post Manu Nieto, cedit a l’Elx
Next post Tot preparat per l’inici dels Ice Gladiators 2024