Govern licita la construcció d’una nova sala de control a l’Estadi Nacional

El Govern ha anunciat aquest dimecres, un cop finalitzat el Consell de Ministres, la licitació dels treballs de construcció d’una nova sala de control a l’Estadi Nacional. Unes obres que donaran resposta a una demanda de la UEFA que li fa insistentment a la Federació Andorrana de Futbol.

Els treballs inclouen la construcció d’un tancament exterior, que es dividirà en tres espais: la mencionada sala de control, una sala de reunions i un despatx. La voluntat és que aquestes noves instal·lacions se situïn a sobre dels actuals vestidors de rugbi, on actualment hi ha situades les antenes de Ràdio i Televisió d’Andorra –i que, consegüentment, s’hauran de desplaçar per tal de poder dur a terme les obres –. El termini d’execució previst pels treballs és de dos mesos.

Així, la licitació es fa mitjançant concurs nacional, amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les empreses interessades poden descarregar- se el plec de bases a www.tramits.ad i presentar les seves ofertes fins el 18 de novembre. L’obertura de candidatures tindrà lloc el dia 24 de novembre a les 9 del matí.

 

Es renoven els membres de la Comissió Jurídica Esportiva

En el mateix Consell de Ministres s’ha aprovat el nomenament dels nous membres de la Comissió Jurídica Esportiva. La comissió és l’òrgan adscrit orgànicament al Ministeri que té les competències en esports que, actuant amb total independència, decideix en darrera instància administrativa sobre les qüestions en matèria esportiva de la seva competència. Les resolucions exhaureixen la via administrativa.

La comissió està integrada per tres membres i un secretari, aquest darrer amb veu i sense vot, amb experiència acreditada en matèria esportiva. Els tres membres i el secretari són nomenats pel Govern. Així, i tal com ha aprovat l’Executiu, els nous membres que configuren la comissió són els següents: Antoni Rovira Roca com a president, Ramon Tena Pera i Eduard Vergara Arauz com a vocals i Meritxell Rabadà Duque com a secretària.

El canvi dels nous membres de la comissió permet emprar una via més mediadora de la comissió per intentar estendre la mà al màxim possible i que els dues parts implicades arribin a un acord del conflicte i evitar així la via jurisdiccional.

Deixa un comentari

Previous post Suspesa la SuperCopa
Next post Javier Saviola serà ambaixador de Gol Solidari