Govern mira el futurs dels esportistes d’elit després de la seva carrera esportiva

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha signat aquest dimecres un conveni de col·laboració amb el director general d’Unisport Universitats, Marc Armengol. L’objectiu de la col·laboració és donar suport a la formació dels esportistes d’alt rendiment d’Andorra, mitjançant un programa personalitzat de tutorització i de reducció de matrícula. La formalització de la col·laboració es fruit del treball impulsat els últims mesos.

D’aquesta manera, l’acord permet continuar diversificant les enteses amb centres educatius per facilitar la formació dels esportistes d’alt rendiment durant la seva carrera esportiva. L’objectiu del Govern és permetre l’adopció de les mesures necessàries per facilitar la preparació tècnica i compaginar l’activitat esportiva amb el desenvolupament i el bon resultat dels seus estudis.

Entrant al detall del conveni, aquest estipula que Unisport aplicarà als esportistes i les esportistes d’alt rendiment d’Andorra una reducció equivalent al 40% de la matrícula de qualsevol dels seus programes formatius. A efectes d’aquest conveni, es consideraran esportistes d’alt rendiment tots els que formin part del programa Alt rendiment d’Andorra (ARA). A més, també es facilitarà una tutorització personalitzada adaptada al seu ritme de competició.

Foto:SFGA/JAViladot

Deixa un comentari

Previous post Dos entrenaments DH dels Nacionals de França per a Cande Moreno i Jordina Caminal
Next post Un desequilibri deixa fora de la segona ronda a Sílvio Moreira a l’Europeu de Karate