Hi ha una dita que diu clarament “és de ben nascut el ser agraït” i això és el que el públic assistent en el Poliesportiu de Govern al partit entre el Morabanc Andorra i el Burgos, va fer. L’ovació que va fer la Bombonera quan el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs va lliurar-li l’insígnia i el carnet de Soci d’Honor al Dr. Martínez Benazet va ser de les sentides, de les d’agraïment. I és que el protagonista del parèntesi entre el primer i el segon quart ha estat una de les persones que més ha humanitzat “la medicina i la política” a la vegada. Les seves compareixences, els dies de confinament, demanant i transmitent calma a la ciutadania no s’han oblidat, malgrat que algú vulgui embrutir el seu nom. Directament NO.

Segur que Martínez Benazet i el seu equip, s’han equivocat en moltes coses. Segur que sí, i més, tenint present que una pandèmia mundial com la que hem viscut, ningú s’ho esperava ni estava preparat. Poder alguna sí. Però la humanitat, la manera de transmetre, la tranquil·litat com explicava el dia a dia, tinc clar que es va guanyar el cor de molt ciutadans del Principat. I aquest afecte que la ciutadania ha tingut cap a ell, ha estat el detonant perquè el BCA, de nou, s’avanci a qualsevol altra Entitat, per retre-li un més que merescut homenatge. Un acte senzill, com és el protagonista, però que s’hauria de fer a totes les persones que formaven part del seu equip. Des de la secretària d’Estat, Helena Mas fins a la darrera persona de l’escalafó del Ministeri de Salut (que són igual d’importants).

Diumenge el Dr. Martínez Benazet representava a l’Helena, a la Cristina, a la Sara, a la Laura, a la Queralt, al Joan, al Jordi, al Pep, a l’Albert i a tantes altres persones que ho han donat tot per la lluita contra la pandèmia. Per aquest motiu, no em cansaré de dir: GRÀCIES, GRÀCIES I MOLTES GRÀCIES.

Ara, toca descansar Dr. Martínez Benazet, recuperar energies i encarar el futur com correspon. Ara, li toca gaudir de l’estima que la majoria de la població li té.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Bon ritme de Raposeiras malgrat les dues penalitzacions patides
Next post 6è lloc de Vinyes-Font a Spa-Francorchamps