Gràcies Sandra

Parlar de Sandra Herver, no és gaire difícil, tot s’ha de dir. Perquè ella sempre ho ha posat fàcil tot. Fàcil entrevistar-la, fàcil anar a veure-la com entrenava; fàcil era parlar amb ella de qualsevol tema, no només de karate. I sempre, absolutament sempre, amb un enorme somriure a la cara. Plogués, nevés, fes sol… ella sempre ha sabut encoratjar positivitat.

És per aquest motiu que encara sap més greu que es retiri als 28 anys. Pot semblar que ha tingut una vida fàcil, però no ha estat així. Els seus problemes físics l’han arrossegat durant molt temps. Ella ha estat tossuda, com poques persones. Ni una cardiopatia havia pogut amb ella. Però ara l’esquena li ha fet la guitza i s’ha vist obligada a la retirada.

Marxa del tatami, una persona determinant, que ho ha donat tot pel que era la seva gran passió. Però a banda de les llàgrimes de l’emoció de l’anunci, marxa amb el cap ben alt. Em permetria dir que amb orgull i tot, perquè ha estat una de les grans defensores d’aquesta nostra bandera tricolor.

Gràcies, per posar-ho tot fàcil. Gràcies, per fer d’un dia gris, una d’il·lusió. Gràcies per donar-ho tot SEMPRE i fer-nos sentir orgull quan has saltat al tatami.

Ara toca passar pàgina, perquè això no acaba aquí. La teva experiència i coneixement ha de servir per pujar els karatekes del futur que defensaran els colors d’Andorra, com ho has fet tu. Tenen sort, davant d’elles tenen la millor mestra que podien tenir.

Gràcies Sandra.

Deixa un comentari

Previous post Els problemes físics fan acomiadar Sandra Herver de la competició, abans de temps
Next post Stefi Troguet vol coronar el Makalu