Gran carrera de Kilian Folguera a Alpe d’Huez

El corredor andorrà del BsixBikes Kilian Folguera ha finalitzat en la posició 24 la Copa de França d’Alped’Huez. El que pot semblar un resultat mediocre és un enorme resultat per ‘andorrà que cada cop està acostant-se als nivells tops internacionals.

La prova francesa sembla una Copa del Món més. Els millors de categoria U23 s’havien congregat a França per disputar una prova de BTT que els mesurava en referència als rivals. El biker del Bsixbikes ha tornat a demostrar la seva gran progressió i ha anat de menys a més, finalitzant en una 24a posició, mai pensada per un biker andorrà. EL circuit no era de les característiques que més agraden a Folguera, però tot i així no ha sortit derrotat de començament. Amb bones sensacions a les cames i de cap, i quan ocupava posicions entre el 52 i el 54, el biker andorrà s’ha decidit a atacar, sense deixar res a la recàmara. Això ha provocat que Folguera passés a molts corredors i li permetés aconseguir una més que meritòria 24a posició final, tot i que al final va fer una volta menys, pel 80% de distància del líder de la prova.

Tot i això, la satisfacció del Kilian Folguera només finalitzar era màxima al dir que “estic molt content, ja que he acabat per davant de gent de molta qualitat com el campió de França i fins i tot algun campió del món. Tinc clar que haig de seguir treballant fort, però les sensacions a sobre de la bici són bones i això em certifica que estem fent les coses com cal”. Folguera ha afegit que “cal aprofitar aquesta línia positiva que porto, perquè no sempre serà així. Tot i els bons resultats, no puc baixar el ritme, i sóc conscient que haig de seguir treballant igual de fort per seguir millorant. Encara em queda molt per aprendre”.

Deixa un comentari

Previous post Bon partit de l’Inter tot i la derrota 2-1 contra el Drita
Next post La Volta als Ports finalitza passada per aigüa