Gran triomf Victòria!!

Victòria de la tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva en el partit de quarts de final del torneig de Les Franqueses de la Liga Mapfre davant la cap de sèrie número 2 del torneig i número 9 del rànquing espanyol absolut, la granadina Núria Parrizas per 7-5, 1-6 i 7-5 en un nou partit etern que ha voltat les tres hores de joc.

Novament la jove tennista ha mostrat caràcter quan després de guanyar el primer per 7-5, ha caigut el segon per un contundent 1-6 i perdia el tercer 2-3 i ha estat quan ha sabut estar, ha entrat diferents cops guanyadors que l’han fet tornar al partit per emportar-se la tercera mànega per un 7-5 que fa que estigui ja a semifinals. La tercera mànega ha estat de molt nivell, ja que ambdues jugadores ho han donat tot per aconseguir el triomf, cosa que ha permés veure un bon nivell de tennis.

D’aquesta manera Victòria Jjiménez Kasintseva jugarà les semifinals del Torneig del CT Els Gorchs, en el que serà el segon torn de la pista central. Ho farà davant la blanenca del RCT Barcelona, Marina Bassols, actualment el numero 257 del rànquing WTA i cap de sèrie número 6 del torneig. A la seva carrega ha guanyat quatre tornejos, tots entre 2018 i 2019: 2 a Manacor, 1 a Rotterdam i 1 a Haren. Tots quatre en terra batuda.

 

Foto: RFET.

Deixa un comentari

Previous post L’empresa de Puyol, Iniesta i De la Peña, Olyseum, patrocina l’Atlètic d’Escaldes 
Next post El Carroi salva la categoria