Grandvalira estrena l’Snowtubbing by Dots

Grandvalira estrena dissabte 28 de gener una de les grans novetats de la temporada, l’Snowtubbing by Dots ubicat al sector Pas de la Casa i que, amb els seus 350 metres de descens, passa a ser la pista de tubbing més llarga d’Europa. El tubbing consisteix a lliscar per la muntanya sobre un dònut inflable, i en el cas de l’Snowtubbing by Dots s’ha anat més enllà i s’ha dissenyat un circuit amb nombrosos viratges i dos túnels que passen per sota de les pistes d’esquí que el doten d’encara més emoció. El traçat permetrà assolir velocitats de fins a 60 km/h convertint-lo així en una vivència plena d’adrenalina que entusiasmarà grans i petits.

El nou Snowtubbing by Dots podrà continuar operatiu un cop s’hagi post el sol i més enllà de l’horari de les pistes d’esquí gràcies al sistema d’il·luminació que s’hi ha instal·lat. Es tracta d’un sistema de baix consum i que, com les pistes d’esquí nocturn, s’abasteix al 100% amb l’energia produïda per la central hidroelèctrica de Pessons, que ha estat inaugurada recentment, i les noves plaques fotovoltaiques a les teulades de diversos edificis de l’estació.

D’aquesta forma, l’Snowtubbing by Dots se suma a l’oferta nocturna lúdicoesportiva del poble del Pas de la Casa juntament amb l’opció de l’esquí nocturn i amb el snowpark Sunset Park Henrik Harlaut by night ubicat al sector del Peretol.

L’horari habitual de l’Snowtubbing by Dots serà cada dia de 12 h a 17 h, ampliant-se fins a les 21 h els dijous i els dissabtes, horari en què també està actiu l’esquí nocturn. A partir del 2 de febrer i fins al 4 de març, ambdues activitats estaran obertes cada dia de la setmana de 12 h a 21 h.

El projecte és el resultat de l’esperit innovador i la voluntat de Grandvalira de seguir creant activitats d’aventura que van més enllà de l’esquí. En aquest sentit, l’estació ja compta amb una àmplia oferta de propostes, com el Mon(t) Magic Family Park de Canillo, amb la seva tirolina i el Màgic Gliss, el múixing, les motos de neu, i les excursions guiades amb raquetes de neu, entre moltes altres activitats.

Deixa un comentari

Previous post Max Palmitjavila, setè a l’Individual Race dels EYOF
Next post Tot preparat per l’Andorra Winter Triatló

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint