Guillem Davasse cau 6-3 i 6-4 a la final de la fase de Tarragona del Torneig Barcelona Open Banc Sabadell U14

El passat cap de setmana, el tennista andorrà Guillem Davasse va disputar la final de la fase de Tarragona del circuit U14 que organitza el Barcelona Open Banc Sabadell i la Federació Catalana que es va disputar al Club de Tennis Reus-Monterols on va caure davant Adrià Velázquez (número 3 de Catalunya infantil) per 6-3 i 6-4.

El tennista andorrà que fins al partit final havia tingut un rendiment molt alt, va acusar els nervis de jugar una final i no va poder desenvolupar el seu joc, cosa que ho va aprofitar el rival per aconseguir la victòria.

Abans de la final, Guillem Davasse havia derrotat a Roger Alesson (jugador local) en primera ronda 6-1 i 6-2; a Pol Clemot (número 21 del rànquing) en segona ronda, per 7-5 i 6-1; a Joan Vallespí (cap de sèrie número 2 del quadre i número 9 de Catalunya), en quarts, per 6-3 i 6-2 i a Vlad Secara (número 13 de Catalunya) en semis, per 6-3 i 6-2.

Els guanyadors de les fases del Torneig que es porten a terme a Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona disputaran una Fase Final durant la setmana del Trofeu Compte de Godó.

Previous post La victòria al camp del San Fernando 0-1 deixa a l’FC Andorra líder
Next post Bons resultats andorrans en el Campionat de Catalunya de pista coberta