Han complert

No podem negar, que després del primer any, prepandèmia, les crítiques van caure molt fortes cap al Grup Ironman que encapçala al Sud d’Europa, Agustí Pérez i cap al ministre Gallardo, per la falta d’inscrits i participants. Ells es varen agafar les crítiques com a eina motivadora, prometent que col·locarien a Andorra, on li correspon.

Amb la presentació de la nova Andorra Epic Pyrenees, sembla que les paraules d’Agustí Pérez van agafant forma i Andorra comença a estar, almenys ara mateix en el BTT, on li correspon i on van dir que la col·locarien. És cert, i cal no oblidar-se que Andorra gràcies a Vallnord i La Massana, això de les bicis ja ho havien fet bé. Allotjar Copes del Món i fins i tot, alguna edició del Mundial, tampoc és cosa petita, però s’ha de dir, molt exclusius pels PRO’s. Ara serà diferent.

Que a quatre mesos de la prova hi hagi el 80% de les inscripcions fetes, diu molt. Que només el 15% siguin espanyols, també…. o sigui…. que tindrem un ventall de corredors que pot fer por, o no.

Sigui com sigui, el Grup Ironman ha complert, amb el que va dir i amb el que va preveure. Caldrà esperar al juliol per recollir la repercussió que sembla que tindrà la prova. Ara, estar dintre de l’exclusiva etiqueta “Epic” és, per mal menor, sinònim d’èxit.

Felicitats Grup Ironman, heu complert !!

Deixa un comentari

Previous post Andorra en el mapa mundial del BTT gràcies a l’Andorra Epic
Next post Pal acollirà la 6a Skimo Femení