Hannah el jugador més solvent segons els aficionats

Tradicional el patrocinador principal del BC Andorra, com és Morabanc lliura el premi Morabanc al jugador més solvent del curs que és escolli per elecció dels aficionats.

El base del Morabanc Andorra ha tingut una mitjana a la Fase Final de 11,6 punts en un promig de 20 minuts jugats durant els cinc partits disputats. Hannah ha donat 3,4 assitències de mitjana i ha tingut una valoració de 13,4 punts. El base ha ocupat la 16a posició final de la classificació de valoració d’aquesta recta final. Per davant d’ell, Dejan Todorovic ha ocupat el 14è lloc.

El jugador del Morabanc Andorra ha analitzat la temporada dient que “vam començar molt bé la temporada, estic molt orgullós de l’equip, hem competit bé, però la Covid-19 ens va trencar la dinàmica”.

Sobre la continuitat a l’equip, tot i tenir un any més de contracte, Clevin Hannah ha explicat que “es veritat que cada any m’he mogut d’equip, però estar a Andorra és una oportunitat, he vingut amb la família i ells estan molt bé aquí, o sigui que seguiré un any més”.

Deixa un comentari

Previous post INtech Tenerife guanyadors de l’Orange Crown League
Next post El Trial Summer Camp ja està complet