Hannah: “Hem de competir més dur a la primera part”

El base del Morbanc Andorra, Clevin Hannah ha estat l’encarregat de comparèixer en roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà dilluns el conjunt andorrà davant el Casademont Saragossa. Hannah ha donat la solució per aconseguir guanyar el primer partit de la Fase Final al dir que “hem de competir més dur a la primera meitat”.

I és que de moment, en aquesta Fase Final, el Morabanc suma els seus partits per derrotes, però sobretot, ha mostrat unes males sensacions durant els primers 20 minuts de joc de cada un dels partits. Hannah també ho veu així i afegeix també “hem de jugar com un equip en els següents partits”

Sobre el rival de dilluns, el Casademont Saragossa, el base del conjunt andorrà ha explicat que “és un equip molt dur. Tots els jugadors tenen molta llibertat i tots els jugadors ens poden fer cistella en qualsevol moment”. Hannah va continuar dient que “són agressius tant en defensa com en atac, cosa que haurem d’estar especialment concentrats”. Per concloure dient “haurem de començar el partit fort i, insisteixo, jugant com un equip”.

Malgrat tots els condicionants que ha viscut el Morabanc Andorra en aquesta Fase Final, Hannah ha indicat que “ara mateix el nostre objectiu és guanyar i no pensar si ens falta un jugador o que hem fet les coses malament”. El base del Morabanc va afegir que “és veritat que hem competit millor a les segones parts, però ara hem d’intentar sortir fort i arribar als darrers minuts amb opcions de victòria”.

Foto: ACB Photo.

Video: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Vicky Jiménez ja mira cap a Nova York, París i Londres
Next post Jordi Trilla guanya a Cunit