Històric 0-3 d’Andorra a San Marino

Els gols de Pujol, Moreno i Cucu fan que Andorra aconsegueixi un triomf històric per 0-3 al camp de San Marino i sumi així la segona victòria a la fase de classificació pel mundial. Les dues han vingut davant el mateix rival i faran, amb totes possibilitats que Andorra, en la propera fase classificatòria torni a ocupar el cinquè bombo del sorteig, deixant un darrer amb seleccions amb un rànquing inferior a ella. Per primera vegada Andorra arriba als sis punts en una fase de classificació i suma així la cinquena victòria internacional oficial.

En el San Marino Stadium a Serravalle, Andorra ha tingut la pilota i ha pogut organitzar el joc com ella volia. Generant ocasions i arribant a la porteria local. El 60% de la possessió ha estat tricolor i això ha permès tenir ocasions. Andorra suma la cinquena victòria i aconseguir el rècord de sis punts en una fase de classificació. I és que Andorra a la segona part ha sabut rectificar, en comparació a la primera. Els segons 45′ els del Principat han trobat la pausa que els hi calia, al trobar a un incansable Marc Pujol que ha sabut llegir el ritme que li calia a l’equip nacional i evitar que San Marino entrés en el partit. Moreno en el 53, col·locava el 0-2, i el killer Cucu sentenciava evitava qualsevol mena de reacció local marcant el 0-3, en el 89′.

En finalitzar el partit, el seleccionador Koldo Álvarez de Eulate ha iniciat la seva compareixença de premsa recordant “a persones que no han estat amb nosaltres, en aquest partit, perquè també és d’ells”. La victòria d’Andorra per 0-3, sumar sis punts en una fase de classificació i fer el cinquè triomf, per Álvarez de Eulate “és una victòria del futbol andorrà”.

Sobre el partit el seleccionador andorrà ha explicat que “a la segona part hem sabut trobar amb el Marc i sempre trobem la pausa quan ell entra en joc”. Álvarez de Eulate ha afegit que “hem sabut matar el partit per així no es fiquessin”.

Koldo Álvarez de Eulate ha volgut finalitzar la roda de premsa amb dues afirmacions contundents: “És dia per agrair als jugadors que els reptes que els hi proposem se’ls fan seus”. I “em quedo amb el que ha dit el Marc Pujol, ara a treballar per aconseguir la sisena”.

Marc Pujol, en el partit a San Marino. Foto: X.Miró/FAF.

Deixa un comentari

Previous post Vallnord – Pal Arinsal supera els 2 milions d’euros de facturació i més de 70 mil clients assolint un estiu rècord  
Next post Repartits els xecs de la campanya Mou-te