Històrica final d’Àlex Iscla en el mundial de BTT en la modalitat de descens

Entre els vuitanta millors, més concretament en la posició 75, aquest ha estat el lloc que l’andorrà Àlex Iscla ha aconseguit en la classificatòria de la modalitat del descens de la categoria elit del mundial de BTT que s’està portant a terme a Les Gets. És una fita històrica pel Principat, com demostra que mai un ciclista andorrà s’havia classificat per la ronda final.

A diferència de les World Cup, on passen a la final els seixanta primers, en els mundials són els vuitanta primers, quan anteriorment passava tots els participants. Això, encara fa més gran el resultat obtingut per un Àlex Iscla que ha estat la cara de la jornada. La creu, Arnau Graslaub, que ha caigut a la seva ronda, ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari i un cop sortit, s’ha desplaçat cap a Barcelona per rebre una atenció mèdica més personalitzada.

A la mateixa jornada de dijous, Roger Torné i Adrià Regada, en la modalitat XCO a la categoria júnior, han pres part on han finalitzat en un 68è lloc, i un 83è lloc, respectivament, en la que ha estat la seva participació en uns campionats internacionals.

Faltaran per entrar en competició, la categoria elit i U23 de la modalitat de XCO on Andorra tindrà la representació de Xavi Jové i Kilian Folguera, respectivament.

Deixa un comentari

Previous post El Sideco Encamp cau 1-10 davant el Kampuksen Dynamo de Finlàndia
Next post Un centenar de noies i nois gaudeixen del futbol a l’estiu gràcies a la FAF