Hummel, el nou patrocinador tècnic del Morabanc

La marca danesa Hummel, molt popular en l’¡ambit de l’handbol vestirà les properes quatre temporades el MoraBanc Andorra. El nou patrocinador tècnic serà un dels protagonistes de la temporada dels 50 anys de club i representa una ensenya amb tradició i història des de 1923. Tot i ser una marca tradicionalment d’handbol ja ha estat present a la lliga Endesa vestint equips com Unicaja, entre altres.

L’aposta de hummel cap al BC MoraBanc Andorra ha estat important, proposant un projecte a llarg termini, potenciant els trets diferencials del club del Principat i amb una idea de creixement constant. La qualitat indiscutible de la marca i la seva aposta pel bàsquet en les últimes temporades culminen amb aquest nou acord.

El president de club, Gorka Aixàs, afirma que aquest és un acord de creixement: “Estem convençuts que el nou acord amb hummel ens ajudarà a seguir creixent. Hummel ha demostrat una aposta clara per nosaltres, creient en el nostre projecte i nosaltres hem decidit tornar-li aquesta confiança. Estem segurs que és un acord que ens obrirà noves vies de col·laboració”.

Deixa un comentari

Previous post El VPC anuncia dos fitxatges i tres baixes
Next post Vicky Jiménez Kasintseva debuta a la Lliga Mapfre