Hyundai entra al Circuit d’Andorra

Els deu anys d’experiència en els quals els monitors del Circuit Andorra han ajudat a gran quantitat d’usuaris a conduir amb “normalitat” sobre asfalt i en condicions complicades (gel i neu), han convertit a la instal·lació del Port d’Envalira com un centre de referència en l’aprenentatge de tècniques per a mantenir el cotxe en la carretera en les situacions esmentades.

Encara que en aparença sembla que tot està fet en aquest apartat del Circuit Andorra, els dirigents d’aquest, amb Àlex Bercianos al capdavant, no es donen per satisfets. En el seu afany de continuar progressant i oferir un producte millorat als seus clients, ha arribat un acord amb HYUNDAI Auto Centre Principat, amb la finalitat de millorar, en la mesura del possible, la qualitat de cursos d’hivern, que s’estan donant en la pista del traçat andorrà.

En l’inici de la temporada d’hivern 2022, els monitors del Circuit Andorra ja impartiran les seves classes pràctiques, dels diferents cursos, amb vehicles de la marca HYUNDAI que són:
Contact Winter, curs de seguretat viària que permet millorar la confiança del conductor i el control del vehicle davant situacions de poca adherència sobre neu o gel en època hivernal.
Sport Winter, per a conductors amb experiència, que l’hi permet descobrir la conducció esportiva sobre gel.
Súper Sport Winter, Es el curs de conducció mes esportiu de la cartera de productes del Circuit. Va progressant amb mecàniques de tracció davantera i tracció total de competició.

Jordi Cerqueda (Responsable d’Auto Centre Principat), ens comentava amb aquestes paraules el perquè ha decidit col·laborar amb  el Circuit Andorra: L’escola del Circuit Andorra Pas de la Casa dur a terme unes formacions molt importants, on explica de forma teòrica i pràctica la importància dels equipaments i el tipus de conducció que cal aplicar en superfícies nevades o gelades. Des d’Auto Centre Principat creiem que la tasca que duen a terme és fonamental per garantir la seguretat en les carretes els dies d’hivern, i per això hem arribat a un acord on els seus alumnes, podran dur a terme els cursos de conducció sobre neu amb 4 vehicles de la casa Hyundai.
La col·laboració s’inicia de manera immediata: Per aquest hivern seran 2 unitats del Hyundai i30 i 2 unitats del Hyundai Kona. Es tracta de vehicles amb tracció davant, però que amb l’equipament adequat i les instruccions adients de conducció sobre neu, són perfectament segurs i eficaços. A més afegia: Animem a tota la gent a contactar amb el Circuit Andorra Pas de la Casa per tal d’ampliar els seus coneixements en conducció sobre neu, gaudir de l’experiència de provar un Hyundai i passar una excel·lent i molt recomanable jornada a les instal·lacions del Pas de la Casa.

Per a Àlex Bercianos l’acord amb HYUNDAI Auto Centre Principat , potenciarà encara més la presència del Circuit Andorra com a centre europeu de referència de la conducció sobre gel o neu. Aquestes eren les seves paraules: Valorem d’una manera molt positiva el fet de tenir el suport d’un partner andorrà, Auto Centre Principat, que posarà a la nostra disposició els vehicles de la marca HYUNDAI, per poder impartir els cursos pràctics de l’escola del Circuit Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Visa: “S’ha d’intentar que no es pari aquí i estar més presents encara”
Next post Un positiu més en el Morabanc Andorra augmenta a vuit els contagiats de l’equip