No caldrà que s’envii un missatge a la mare del “xurumbel” perquè el vingui a buscar, ni cap sobre les mandarines del Llull. Aquest dilluns a les 18:30, la Bombonera rebrà al Madrid, sense públic, sense esfervescència. Serà un d’aquells partits que perd el sentit, si el més petit no està acompanyat del seu públic. És el Madrid, el líder i un dels grans d’Europa. Estarem d’acord, que només per un dia, el Morabanc Andorra és el petit. Però no per això baixarà els braços a les primeres de canvi. Ja coneixem els equips de l’Ibón. MAI baixen els braços.

Els de Pablo Laso arriben amb absències com Randolph (de llarga duració), Llull o Deck però no per això seran un rival fàcil. L’exemple més clar s’ha pogut veure el passat cap de setmana, quan els blancs varen aconseguir trencat l’hegemonia del Tenerife a casa, amb remuntada inclosa.

El Madrid sempre obliga a donar el màxim, i aquest dilluns els del Principat hauran de buidar-se, més que mai, si volen aspirar a arribar al final amb opcions. Perquè davant els grans, primer de tot cal aspirar a estar igualats per després intentar donar la sorpresa. En aquest sentit David Eudal ha expressat que “jugant contra el Madrid sempre hem de maximitzar els nostres recursos” que ho explica millor “no ens hem d’obsessionar en aturar tot el que fan perquè tenen molt talent i sí en fer el partit perfecte en el que depèn de nosaltres”. Eudal admet que “el Madrid és un equip molt competitiu i que respecta als seus rivals sempre que surt a la pista i que els haguem donat algun ensurt els darrers anys potser no ens afavoreix”. 

Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Vallnord – Pal Arinsal tanca el primer cap de setmana assolint els objectius
Next post Cande Moreno acaba 66a a la primera prova de la Copa d’Europa de Zinal