I si passa dues vegades?

Aquest diumenge a les vuit del vespre, el Morabanc andorra s’enfrentarà al FC Barcelona, per tercera vegada aquest curs. Sí tres cops ja: una a Encamp, un altra a la final de la Lliga Catalana i aquesta. Uns enfrontaments davant els culers que han estat marcats per l’igualtat i on sobre surt, per sobre de l’altre el triomf a la final de la Lliga Catalana, en el Palau blaugrana. Us imagineu que el Morabanc pogués aconseguir un segon triomf a casa del totpoderós equip blaugrana?.

Per aquest partit, el tècnic euskaldun del Morabanc Andorra, Ibón Navarro recupera a Tyson Pérez i Jeremy Senglin, però està entre cotons el base Sergi Garcia que fins a darrera hora no es sabrà si podrà jugar.

El tècnic euskaldun Ibón Navarro es mira els jugadors en un dels entrenaments de la setmana a la Bombonera. Foto: Morabanc Andorra.
El tècnic euskaldun Ibón Navarro es mira els jugadors en un dels entrenaments de la setmana a la Bombonera. Foto: Morabanc Andorra.

El que està clar que la novetat més important del partit estarà en el costat culer. L’incorporació de Nikola Mirotic després de recuperar-se de ser positiu de la Covid-19 és un punt a tenir present. Per l’internacional espanyl passen totes les boles i és, sense cap mena de dubte, l’home més influent a l’atac blaugrana.

Nacho Llovet té clar que “l’objectiu realista és intentar arribar al final amb opcions sabent que és molt difícil, segur que ens agradaria arribar al tram final de partit amb el marcador solucionat però no és realista”. Pel pivot serà molt important “pensar en nosaltres, en fer bé les coses nosaltres”. Llovet creu que caldrà “seguir defensant tant bé com estem fent els darrers partits i recuperar una mica la confiança en atac perquè darrerament hem fallat algunes cistelles fàcils”.

 

Deixa un comentari

Previous post A la venta els forfets d’esquí de fons de Naturlandia
Next post Xavi Cardelús acaba 22è en el GP de Terol de Moto2